Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Серебрійська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04326773) був реорганізований і увійшов до складу Могилів-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Об'єднання громад

Кабінет Міністрів постановою від 22.04.2020 року №329 затвердив Порядок виплати ФОП допомоги на дітей  на період карантину.

   Допомога на дітей призначається і виплачується фізичним особам — підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку і сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року після державної реєстрації фізичної особи — підприємця.

Допомога виплачується на кожну дитину до досягнення нею 10 річного віку (включно).

Розмір допомоги залежить від прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 01.01.2020 р., тобто:

— на дитину до 6 років: 1779 грн;

— на дитину від 6 до 10 років: 2218 грн.

    Право на допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, та належать до першої і другої групи платників єдиного податку не надається батькам, які вже отримують відшкодування вартості послуги „муніципальна няня” на зазначену дитину.

Перелік потрібних документів:

  • заява, яка складається з персональних даних заявника, даних про дітей та даних для перерахування коштів.
  • сканована копія свідоцтва про народження дитини (дітей);
  • сканована копія довідки з ПФУ про сплату ЄСВ (форма ОК-7);
  • сканована копія документу, що посвідчує проживання на території України (для іноземців);
  • сканована копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі створення) ради, сільської, селищної ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).                                                                                                                         Заява з необхідними документами для призначення допомоги на дітей приймається уповноваженими особами, що визначені виконавчими органами сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади, та передається відповідним органам соціального захисту населення.

  До Серебрійської сільської ради надійшло Рішення Немійської сільської ради №55 від 20 листопада 2019 року з пропозицією надати згоду про об'єднання наших двох територіальних громад в Об'єднану територіальну громаду з центром у с. Немія. Крім того поступило Рішення спільного засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Могилів-Подільської районної ради та громадських слухань від 19.09.2019 року про створення Об'єднаної територіальної громади в межах Могилів-Подільського району, яке було розглянуте на 33 сесії 25 вересня 2019 року і не знайшло підтримки депутатів. Також надійшло рішення Яришівської сільської ради  №362 від 26.09.2019 року з пропозицією про приєднання до Яришівської ОТГ. Необхідно також врахувати, що згідно перспективного плану, який затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України №1076 від 13 жовтня 2015 року (в редакції розпорядження КМУ №467-р від 19 червня 2019 року), Серебрійська територіальна громада входить до Могилів-Подільської міської ОТГ.

Враховуючи  попередньо викладене, керуючись п.2 ст.6 Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад":

1. Провести в селі Серебрія громадське обговорення  перспектив об'єднання Серебрійської територіальної громади, включивши наступні варіанти об'єднання:

створення однієї об'єднаної територіальної громади в межах Могилів-Подільського району з центром у місті Могилів-Подільський;

приєднання Серебрійської територіальної громади до Яришівської сільської об'єднаної територіальної громади;

об'єднання Серебрійської територіальної громади з Немійською територіальною громадою з центром у с. Немія;

приєднання Серебрійської територіальної громади до Могилів-Подільської міської об'єднаної територіальної громади.

2. Громадське обговорення провести згідно "Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об'єднання територіальних громад", затвердженого рішенням №144  34 сесії 7 скликання  від 23 жовтня 2019 року (додаток №1).

3. Громадське обговорення провести в вигляді анкетування жителів села за формою, затвердженою рішенням №144  34 сесії 7 скликання  від 23 жовтня 2019 року (додаток №2).

4. Створити робочу групу з організації громадського обговорення перспектив об'єднання Серебрійської сільської ради зі складу депутатів сільської ради, членів виконкому, службових та посадових осіб апарату сільської ради. Головою робочої групи призначити секретаря ради Н.В.Тодорчук з завданнями:

Організувати роботу з анкетування жителів Серебрійської територіальної громади відповідно до п.1 даного розпорядження;

Організувати засідання робочої групи з підрахунку результатів анкетування жителів Серебрійської територіальної громади. Дані підрахунку оформити протоколом засідання;

Протокол підрахунку результатів  анкетування подати на розгляд Серебрійської сільської ради;

Всі роботи з анкетування та підрахунку результатів  громадського обговорення завершити до 5 січня 2020 року.

 

Сільський голова                                          О.Г.Будяк.

             

Вибори 2-й тур Дата створення: 10:19 22.04.2019
День Народження! Дата створення: 19:18 13.08.2017
Розпочато роботу сайту Дата створення: 13:30 18.05.2017

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *